Selasa, 26 Agustus 2014

rt. De har en grupp

Visitkort är mycket viktig del av ett första intryck när du är i affärer. Dessa visitkort kan kunna bidra till att främja din verksamhet en del säger att det är en värdefull marknadsföring verktyg. Men i verkligheten, de flesta visitkort göra halva marknadsföring jobb.

Det är sant att ingen person från näringslivet skulle kunna leva utan att ha ett visitkort till hands för potentiella kunder eller kunder. Därför att för dem, dela ut ett visitkort är så mycket lättare än att skriva ut alla dina kontaktuppgifter för en person som du just har träffat.

Att göra en bra och väl utformad visitkort jag tycker är en av de viktiga saker att tänka på. Det finns många innovativa sätt för att göra ditt visitkort för att vara attraktivt och värt att hålla efter. Genom att göra ditt visitkort en marknadsföring fordon är ett sätt att göra det synligt. I stället för den traditionella visitkort, varför inte prova att få dina kontaktuppgifter tryckt på något som folk kan lämna i vanlig syn; något som kommer att påminna dem om dig och dina tjänster eller produkter när de ser på det. Varför inte göra det meddelandedynor, glasunderlägg, musmattor eller ens göra det så kylmagneter. Valet av ditt visitkort design begränsas endast av din fantasi. Genom att göra det enkelt för människor att komma ihåg dig genom att använda mer ovanliga mönster och stilar ditt visitkort är en smart investering.

Vidare, när det gäller typsnitt, försök att inte kombinera typsnitt när du utformar ditt visitkort. Detta ger i grunden en upptagen och förvirrande utseende till kortet. Kom ihåg att du handlar i ett litet utrymme, och du inte vill att kortet att se trångt. Det ska vara lätt för ögonen. Det är alltid rekommenderat att du måste begränsa dina textstorlekar max två eller tre storlekar. Genom att hålla en viss enhetlighet i texten av ditt kort, du har mer utrymme för kreativitet i den övergripande konstverk och design.

Numera finns det massor av tryckerier som finns som har en utskriftstjänst visitkort. De kan guida dig på din skapelse av ditt visitkort. De har en grupp designers som kan hjälpa dig konceptualisera utformningen av ditt kort. Men att ha dem att göra ditt visitkort innebär pengar, om du inte har råd sin serviceavgift finns ett annat sätt. Skriva dina egna visitkort med Microsoft Word kan vara ett mycket billigt val. Ja, du läste rätt! Om du har Microsoft Office, kan du enkelt skapa dina egna visitkort i Microsoft Word.

Skapa visitkort på är lätt Microsoft Word som 1, 2, 3 Första steget i ett tomt dokument öppnas i Word, välj Verktyg | Brev och utskick | Kuvert och etiketter. Klicka på fliken Etiketter och sedan på Alternativ. Andra steget i dialogrutan Etikettalternativ den, se till att rullgardins säger Avery Standard och sedan rulla produktnummer ner till 5371. Klicka på OK. Tredje steget tillbaka Kuvert och etiketter i dialogrutan, se under Skriv ut, säger helsida av samma etikett. Klicka sedan på Nytt dokument. En tabell visas med ett gäng 2 tum x 3,5 tum celler. Nu kan du börja ställa in ditt första visitkort. Där har ni det! Snabb och enkel visitkort höger från Microsoft Word.

Tidak ada komentar:

Posting Komentar