Selasa, 26 Agustus 2014

an ta bort din värdighet, men inte dina drömmar. Efter flera års eeking ut en levande

Vi har alla drömt om att spendera våra arbetsdagar reclinining tillbaka i en solstol som äter ost smörgåsar på en mulen sommardag. Men sedan minns vi inteckning / barn / wifes $ 500 per dag drogvana och våra fantasier blir till stoft. Det behöver inte vara så här. Här på www.mindtap.co.uk visar vi i 5 enkla steg hur du kan sluta att usel Grafisk design jobb och tillbringa resten av ditt liv som bor i enkel gatan.

Steg 1: Tänk dig själv i en bättre plats och låg och se, det kommer att hända
Detta är ditt första steg mot ekonomisk frihet. Tänk om du själv satt på en stor hög med pengar, kasta det i luften med gay överge och varför inte? Grattis du har precis gjort det första steget mot att förverkliga detta. Glöm den grafiska formgivaren karriär du hade kartlagt. Låt oss gå med de rika i stället.

Steg 2: Berätta chefen vad du tycker om honom och bränna dessa broar!
Nu är det dags att få lite payback. Minns den tid din design studio manager hade du stannar sent och manuellt knappa in det 1oo sida jordbruk broschyr text för hand och sedan skrattade åt dig i ditt ansikte? Rätt, vi ska visa honom vem som bestämmer. Ett bra sätt att med våld bort från kontoret och tjäna lite extra beröm från dina kolleger grafisk design anställda att ta en dumpning och lämna den variga bort i en låda i bossarna desk.Just vänta på hans reaktion när han luktar det sjuka trick . Du är historia.

Steg 3: När du nått botten den enda vägen är upp, upp och bort
Inget jobb = Inga pengar rätt? Fel du putz. Hur tror du att luffarna och tiggare fylla det dagar utanför Sainsburys? Just det - att dricka och råna. Det är inte absolut nödvändigt att plocka upp en drink och drogvana i detta skede, men det kommer inte att skada dina chanser att lyckas. Nu skulle också vara ett bra tillfälle att bli av med den andra hälften om du råkar ha en. En fläck av våld i hemmet efter att ha visat flaskan brukar räcka uppmuntran. Hey Presto, ytterligare ett trött burdon av din rygg!

Steg 4: Kom ihåg att hålla din vision och dina drömmar kommer att besannas
I varje skede i denna degenererade resa, aldrig glömma bort den bilden vi visuallised i steg ett av dig att sitta grensle en stor hög med sedlar. De kan ta bort din värdighet, men inte dina drömmar. Efter flera års eeking ut en levande som en gata bum sin tid att få denna show på vägen. Tänk hårt om din tidigare dagliga liv, var det någon i din fjärr familj eller vänkrets som hade en stor stash av kontanter lätt disponibla? Det är dags att betala dem ett besök med mössan i hand.

Steg 5: Investera klokt och du kan säga hej till ett liv i hänsynslös överge
Nu efter att säkra din stor summa kontanter från din valda aquaintence, sin försiktiga att inte blåsa allt på en gång 200ft guld statyer av dig själv eller köpa en nöjespark komplett med zoo. Nej, du behöver inte vill gå tillbaka till den nio till fem grafisk design vanliga jobb har du? Det finns tusen sätt att investera dina pengar så att det kommer att sitta vackert och fortsätter att ge dig en stadig ström eller inkomster under en längre tid. Fastigheter till exempel är "lika säkert som hus" eller kanske lägga allt i en hög ränta sparkonto. Det har tagit lång tid att nå ditt mål och förhoppningsvis smärtan har ohälsa och ensamhet varit värt det.

Tidak ada komentar:

Posting Komentar